Välkommen till Hindås Montessoriförskola!

Hindås Montessorikooperativ bildades 1991 och är ett föräldrakooperativ som drivs av medlemmarna i kooperativet. Våran engagerade rektor och personal har gedigna kunskaper i montessoripedagogiken och läroplanen och arbetar för att alla barn ska känna sig trygga, sedda och utvecklas varje dag de är på förskolan. Lediga jobb

Just nu söker vi timvikarie

Är du, eller någon du känner, intresserad av att arbeta på Hindås Montessoriförskola? Ett föräldrakooperativ beläget i natursköna Hindås, knappt 30 minuter från Göteborg?

Just nu söker vi en timvikarie.

"Världen börjar med barnen" - Maria Montessori


Hindås Montessori är en liten förskola med tre avdelningar Tornet, Trappan och Pärlan. På Tornet som är vår yngrebarnavdelning, har vi barn i åldrarna 1-3 år, på Trappan är barnen i åldrarna 2-4 år och på Pärlan, som är vår äldrebarnavdelning är barnen i åldrarna 3-6 år. 

Montessoripedagogiken genomsyras av barnets inneboende vilja till lärande. Pedagogerna stöttar barnet i dess utveckling genom observationer och en väl förberedd miljö.   

Kooperativet ger dig som vårdnadshavare en god inblick i verksamheten. Som medlem i kooperativet  ingår vissa arbetsområden, men ger också väldigt mycket tillbaka i fråga om gemenskap och en möjlighet att vara med och styra en mycket kvalitativ utbildning för ditt/dina barn.